Petar Perić 30 Studeni 2023

Od sutra kreće Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč

Društvo invalida Poreč u predblagdansko vrijeme s entuzijazmom najavljuje desetu, jubilarnu Novogodišnju lutriju Društva invalida Poreč koja već tradicionalno povezuje volontere, poduzetnike i građane. Srećke će biti moguće kupiti u Društvu invalida, kod volontera koji će ih prodavati u gradu, on line putem interneta i skeniranjem barkoda koji se nalazi na plakatima lutrije.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 30.12.2023.g. u Poreču, Trg Matije Gupca u sklopu održavanja Adventa u 19:00 sati uz voditelja Zorana Todorović-TODORA i koncert Tu i tamo benda.

Živimo u svijetu rizika i kriza koje najsnažnije pogađaju najranjivije skupine kao što su osobe s invaliditetom. Baš zato su im pomoć, socijalni kontakt te osjećaj pripadnosti zajednici iznimno potrebni kako bi prebrodili svakodnevne poteškoće i barijere, kažu u Društvu invalida Poreč i pozivaju da kupnjom srećki po cijeni od dva eura podržite ovaj plemeniti cilj i pomognete najosjetljivijoj skupini naših sugrađana. Uz to možete osvojiti i jednu od 30 zanimljivih nagrada.
Weather for the Following Location: Porec map, Croatia